SOBRE TERRA SAKRA | CONEIX-NOS | SERVEIS A ENTITATS/EMPRESES
Benvingut, divendres 19 d'octubre de 2018
 
Decideix la destinació.
Prepara la ruta.
Durant i després del viatge.
Si viatges a...
Més sobre:
   Qualitat turística.
   Turisme sostenible.
Les rutes més desconegudes.
A conèixer cultura.
A practicar turisme actiu.
A cuidar la teva salut.
A gaudir de la natura.
A conèixer les nostres col·laboracions. Novetat
A les noves tendències.
HOME / A CONÈIXER LES NOSTRES COL·LABORACIONS
A conèixer les nostres col·laboracions  
NOVEMBRE DEL 2013
Terra Sakra renova el seu Pla d'Acció
Hem renovat el nostre Pla d'Acció per incloure iniciatives sobre turisme responsable.

. Ho podeu consultar a l'Apartat "Accions de les entitats i empreses" del web de l'Agenda 21.
JULIOL DEL 2013
Nominats als I Premis de Turisme Responsable
Terra Sakra, hacia un nuevo turismo, ha estat nominada recentment pel seu nou servei de sensibilització, consultoria i promoció, la aplicació mòbil: You are Green Barcelona, als "I Premis de Turisme Responsable de Catalunya".

Amb l’objectiu d’incentivar i donar a conèixer les bones pràctiques de la indústria turística catalana es guardonaran les empreses o administracions en matèria de responsabilitat exercida en la mesura en què es gestionin les activitats turístiques per reduir els seus impactes negatius i augmentar els seus beneficis, no només per a l’empresa, sinó també per a la comunitat local, el medi ambient i els turistes.

Concretament, la nominació rebuda és a la millor iniciativa en el turisme responsable, atorgat a una organització de recent creació o iniciativa que aplica un enfocament innovador a l’empresa de viatges i el turisme i conseqüentment també realitza una contribució positiva a la vida, el patrimoni cultural local i / o el medi ambient y los turistas.

Més informació a la Web de l'Observatori de Turisme de Sant Ignasi.
JUNY DEL 2013
Xerrada sobre turisme responsable
Anem fent tasca de sensibilització. La xerrada que vam fer sobre turisme responsable va ser un èxit. Cada vegada més gent està interessada en conèixer més sobre el turisme responsable.[

Cicle: Viatges solidaris. Què és el turisme responsable? Dilluns 03-06-2013 a les 19.00 h Biblioteca Poble-sec–Francesc Boix
DESEMBRE DEL 2012
Renovació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022
Terra Sakra, hacia un nuevo turismo va signar el darrer 11 de desembre, conjuntament amb entitats, col.legis professionals, gremis, sindicats, universitats i escoles i empreses, el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 a Barcelona.

http://w110.bcn.cat/MediAmbient/Continguts/Fitxers/CompromisCiutadaSostenibilitat.

La renovació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat ha estat fruit d’un intens procés protagonitzat per la societat civil amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, per avançar col·lectivament en la construcció i transformació d'una ciutat més sostenible.
Foto oficial de l'acte.
OCTUBRE DEL 2010
Terra Sakra i el col·lectiu univers UPC
Terra Sakra i l' Univers (Centre d'Activitats Socials de la UPC), han signat un acord de col·laboración. Han acordat que per a tot el col·lectiu es farà un descompte a partir del 5 % a totes les activitats promocionades a Terra Sakra, hacia un nuevo turismo.

Es necessari aportar el carnet de soci Univers.
JUNY DEL 2010
Terra Sakra i el Consorci de Biblioteques de Barcelona
Terra Sakra, hacia un nuevo turismo: sostenibilitat, qualitat i seguretat i la seva col·laboració amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona:

Ja és habitual la nostra participació en el marc de la programació anual del Consorci de Biblioteques de Barcelona. Aquest any vam participar amb la impartició de la conferència "seguretat en els viatges" el passat 2 de juny a la Biblioteca Vilà de Gràcia.

Terra Sakra ja forma part de la International Coalition for Responsible Tourism
Terra Sakra ja forma part de la International Coalition for Responsible Tourism,coalició d'experts i professionals de la indústria turística de 46 països i que es basa en els tres pil·lars de la sostenibilitat: l'economia i la justícia, la societat i la cultura i l'ecologia i la biodiversitat.

El principal objectiu és informar, sensibilitzar, convèncer, denunciar i mobilitzar els principals actors en el camp del turisme interessats en el concepte de Turisme Responsable.

MAIG DEL 2010
Nous colectius de col·laboració
Terra Sakra segueix ampliant la seva xarxa de col·laboracions amb col·lectius, com és el de les famílies, mostrant els seus serveis i feina de promoció.
Aquest és el cas de Kireei cosas bellas, un blog que recull el més bonic de la xarxa en un sol lloc, un lloc de trobada de coses que reflecteixen un estil de vida propi, decorades amb objectes originals i bells, llibres amb il·lustracions meravelloses, menjar que enriqueix l' ànima, joguines i idees per una vida més sostenible, fotografies extraordinàries. I darrera de tot això, famílies que comparteixen la al·legria de criar als seus fills, persones creatives i gent que gaudeix de coses quotidianes.

Especialment, destaquem el seu espai ECO, on es publiquen entrades sobre manualitats de reciclatge, iniciatives i webs sostenibles, transformació de roba i altres peces o elements per a la llar, decoració, jardineria, aire lliure, turisme i viatges més sostenibles.
ABRIL DEL 2010
Terra Sakra i l'estratègia global per a la sostenibilitat a Catalunya
Terra Sakra ha participat al debat: 2026 Cat (Generalitat de Catalunya), per definir l'estratègia global per a la sostenibilitat a Catalunya. Terra Sakra ha participat en la definició de les línies d'actuació prioritàries per a fer front als principals impactes sociambientals del sector turístic.

Un dels resultats d'aquest debat va concloure amb la presentació del llibre "Ecoturisme a la natura" (nov. 2009). Informes del CADS9 (Generalitat de Catalunya i Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible CADS).
Terra Sakra ara en facebook
Ara ens podràs trobar al facebook. Pots participar amb la teva opinió i debatre sobre sostenibilitat,qualitat i seguretat turístiques: Terra Sakra, hacia un nuevo turismo: sostenibilidad, calidad y seguridad.
MARÇ DEL 2010
Us convidem a tenir cura del clima mitjançant el programa CeroCO2
Què és el CeroCO2?

CeroCO2 és una iniciativa conjunta de les ONG Acciónatura (www.accionatura.org) i Ecología y Desarrollo(www.ecodes.org), que porta des de principis de 2005 actuant per a la protecció del clima, ajudant a organitzacions particulars a calcular les seves emissions de GEI, reduïrles el la mesura possible i compensar les que no s'han pogut evitar, mitjançant de projectes d'eficiència energètica, energies renovables, forestals (creació de nous ecosistemes forestals i deforestació evitada i gestió de residus.

L'objectiu és el d'oferir eines per combatre el canvi climàtic mitjançant accions concretes de reducció i compensanció d'emissions de GEI, agafant el C02 com a unitat de referència.
OCTUBRE DEL 2009
Conferència de sensibilització: turisme responsable a Espanya
Bom viaje!
Viatgem a Galicia!!
Una proposta de turisme responsable
Divendres, 13 de novembre de 2009 a les 19h/ Sala de conferències de l'IMPC(Tomàs Lorenzana, 15 d'Olot).

Xerrada a càrrec d'Anna Rodríguez, dins del projecte + que turistes: www.centresostenibilitat.cat.
Organitza: Escola del Territori, Tosca, serveis ambientals, educació i turisme, S.L.
Col·labora: la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot.
ABRIL DEL 2009
COL·LABORACIÓ AMB L'ESCOLA UNIVERSITÀRIA DE TURISME MEDITERRANI
Terra Sakra, hacia un nuevo turismo,ha iniciat la seva col·laboració amb l'Escola Universitària de Turisme Mediterrani (centre adscrit a la Universitat de Girona).

Des de febrer acull a l'estudiant Silvia Iborra Márquez, del Cicle Formatiu Superior d'Informació i Comercialització Turístiques, amb la finalitat d'ajudar a completar la seva formació acadèmica.

Aquests convenis de col·laboració estan protegits i subscrits tant per l'Escola Mediterrani com per les empreses col·laboradores i conten amb l'aprovació del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
MARÇ DEL 2009
PROMOCIÓ DE DESTINS
Terra Sakra, hacia un nuevo turismo, ha dut a terme una primera etapa de promoció de la marca Ribeira Sacra a Cataluña.

La Ribeira Sacra, una zona amb molta potencialitat, presenta una variada oferta per a un turisme d'interior i de qualitat basada en el respecte pel paisatge, la gastronomia i la cultura.

El treball realitzat per al Consorci de Turisme de la Ribeira Sacra, va finalitzar el mes de febrer d'enguany amb la organització d'un Fam Trip especialitzat en turisme de naturalesa, cultural i gastroenològic.

Es va realitzar també un workshop de treball on les empreses locals convidades (associacions de turisme rural, empreses d'oci i turisme actiu, establiments d'allotjaments, cellers i restaurants i empreses de transport per carretera, entre d'altres) van presentar els seus serveis directament a les agències de viatges amb l'objectiu d'intentar arribar a acords per elaborar circuits i paquets turístics per la Ribeira Sacra.
DESEMBRE DEL 2008
Terra Sakra i Agenda 21 de Barcelona
El passat divendres 21 de novembre, a la Biblioteca de Catalunya, Terra Sakra, hacia un nuevo turismo va presentar el seu Pla d'Acció 21 en l'espai Esmorzars d'Acció 21: renovar l'oci des de la creativitat i sostenibilitat, on va tenir lloc la presentació d'iniciatives innovadores i sostenibles.

Van intervenir també Verdes Records (presentant El Festival Hamaka) i Trixi (Trixi, un transport ecològico).

SETEMBRE DEL 2008
Terra Sakra i el Dia Mundial de Turisme (27 de setembre)
Com cada any, l'Organització Mundial de Turisme (OMT) cel·lebra el Dia Mundial del Turisme amb una temàtica concreta a abordar i al voltant de la qual se cel·lebren diferents actes al llarg de l'any.

Aquest any, el "World Tourism Day" tindrà lloc el proper 27 de setembre a Lima (Perú).La temàtica estarà centrada en el repte del sector turístic per afrontar el canvi climàtic. Terra Sakra, s'adhereix a la difusió d'aquesta iniciativa.
Terra Sakra col·labora amb el Centre de Recursos de Barcelona Sostenible (CRBS)

Terra Sakra col·labora amb el Centre de Recursos de Barcelona Sostenible(CRBS).

El passat 16 de juliol Terra Sakra, hacia un nuevo turismo va impartir una conferència-taller sobre la sostenibilitat aplicada al sector turístic.


L'empresa, continua vinculada amb el CRBS donat que ha assumit el compromís de treballar la seva corresponsabilitat en la construcció d'una Barcelona més sostenible, d'acord amb el objectius i les línies d'acció recollits al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat (Agenda 21).

Actualment, es troba realitzant el seu pla d'acció 21.
ABRIL DEL 2008
Terra Sakra signa un acord amb el Consorci de Turisme Ribeira Sacra
Terra Sakra i el Consorci de Turisme Ribeira Sacra (Galícia) han signat un acord de col·laboració per a la promoció de la marca Ribeira Sacra a Catalunya, dins del marc del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC).

La col·laboració permitirà al Consorci desenvolupar un procés de promoció de la marca en entitats, col·lectius i agències de viatges especialitzades amb l'objectiu de recolzar en l' àrea de Catalunya el Pla de Dinamització Turística de A Ribeira Sacra.

En aquest acord han participat (d'esquerra a dreta) Juan Carlos Armesto (President del Consorci Ribeira Sacra), Beatriz Martínez (Gerent del Consorci)i Anna Rodriguez Riocabo (Directora-gerent de Terra Sakra).

La Ribeira Sacra és una zona que comprèn les riberes del riu Sil i del Miño. En l' àrea del sud de la província de Lugo i en el nord de la província d'Orense.
Aquesta és una regió coneguda pels seus tresors naturals i biològics, constituint un ampli ecosistema de gran varietat i riquesa. S'han de destacar els Cañons del Sil, per la seva espectacular riquesa paisagística. També destaca el seu ric patrimoni romànic, així com la seva estructura de turisme rural i els seus vins, denominació d'origen.
Tertúlia: com puc ser un turista sostenible!
6a Setmana Sant Jordi Sostenible!


El passat 23 d'abril a la UPC va tenir lloc la VI edició de la setmana Sant Jordi Sostenible, que com sabem es suma a la celebració del Dia de la Terra (22 d’abril). Aquesta diada el que pretén es promoure actuacions de sensibilització ambiental, per la qual cosa es van poder trobar diferents activitats que es poden englobar dins el marc del Pla UPC Sostenible 2015, i que organitzen conjuntament el Centre per a la Sostenibilitat (CITIES), el Servei d’Activitats Socials (Univers) i el Servei de Biblioteques. Dintre de les activitats programades Terra Sakra, hacia un nuevo turismo va participar amb la següent activitat:

Tertúlia: Com puc ser un turista sostenible
La sostenibilitat és un concepte del que es parla contínuament. Ser sostenible ha de passar de ser una opció a un hàbit, si volem que les nostres pràctiques no acabin malmeten de manera irreversible el nostre planeta. Hem d’estudiar també el nostre paper com a consumidors d’un turisme més sostenible.

Data: 23 d’abril
Hora: d’11 a 12 h.
Lloc: Aula taller Univers (a les mateixes oficines d’Univers)
Edifici C6. Campus nord
MARÇ DEL 2008
Taller.ORGANITZA ELS TEUS VIATGES PER INTERNET
Taller per aprendre recursos pràctics per organitzar viatges i sortides més sostenibles on-line: on trobar la informació, com contractar serveis i reconèixer la qualitat, transports, rutes, els drets i deures que tenim com a viatgers etc.
L’objectiu principal d’aquest taller és el d’aprendre que el turisme també forma part de la necessitat actual de ser sostenibles i valorar l’importància del nostre paper com a consumidors en l’organització dels nostres viatges i sortides.
Aquest curs requereix tenir coneixements bàsics d’informàtica.

Professora: Anna Rodriguez
Terra Sakra, hacia un nuevo turismo

Divendres, de 17.30h a 19.30h (8 ses. inici 18 d’abril)

Inscripcions el 25 de març de 9 a 14h i de 17 a 21h i del 26 de març al 4 d'abril de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h.

Preu: 58,50€

Organitza:
Centre Cívic de la Sedeta
c/Sicília, 321 - 08025 Barcelona
Tel. 93 207 52 20 / 93 459 12 28

CONTACTA | POLÍTICA DE PRIVADESA | CONDICIONS GENERALS

Terra Sakra, hacia un nuevo turismo. | www.terrasakra.es | info@terrasakra.es | T:93 436 76 89

Waimoo Comunicación©2007