SOBRE TERRA SAKRA | CONEIX-NOS | SERVEIS A ENTITATS/EMPRESES
Benvingut, divendres 19 d'octubre de 2018
 
Decideix la destinació.
Prepara la ruta.
Durant i després del viatge.
Si viatges a...
Més sobre:
   Qualitat turística.
   Turisme sostenible.
Les rutes més desconegudes.
A conèixer cultura.
A practicar turisme actiu.
A cuidar la teva salut.
A gaudir de la natura.
A cončixer les nostres col·laboracions. Novetat
A les noves tendències.
HOME / CONDICIONS GENERALS
 
 


CONDICIONS D'ÚS DEL WEBSITE

Descàrregues de responsabilitat: contingut i enllaços

Aquest web site pot contenir enllaços i referències a llocs de tercers. Aquests llocs no es troben sota el control de Terra Sakra Tourism Group S.L. que no es responsable del seu contingut ni dels enllaços que puguin figurar en ells. A Terra Sakra Tourism Group S.L. no ens responsabilitzem del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web. Els proveïdors d’activitats i paquets turístics que apareixen a la nostra pàgina web han estat seleccionats per Terra Sakra Tourism Group S.L. en relació a l’activitat que s’oferta però Terra Sakra Tourism Group S.L. no es responsabilitza de la qualitat final del servei.


Intercanvi o difusió d’informació

Terra Sakra Tourism Group S.L. refusa de tota responsabilitat que es derivi de l’intercanvi d’informació entre usuaris a través de la nostra pàgina web. Especialment, no ens fem responsables de l’ús que els menors puguin fer de la mateixa en cas que els menors puguin fer de la mateixa en cas que els continguts als que s’accedeixi puguin ferir la sensibilitat dels mateixos.


Legislació i jurisdicció

Les condicions exposades s’interpretaran en conformitat a la legislació vigent a Espanya en la matèria, que s’aplicarà subsidiàriament en tot el que no s’hagi previst en les mateixes.

Els usuaris de Terra Sakra,hacia un nuevo turismo són conscients de tot l’exposat i l’accepten voluntàriament.

 
Condicions de pagament

Terra Sakra Tourism Group S.L. pactarà amb cada client les condicions de pagament, en funció del servei que realitzi. Per defecte, s’estableix que el sistema regular de pagament serà a través de transferència bancària i es pagarà el 30% del servei a la bestreta.


   
CONTACTA | POLÍTICA DE PRIVADESA | CONDICIONS GENERALS

Terra Sakra, hacia un nuevo turismo. | www.terrasakra.es | info@terrasakra.es | T:93 436 76 89

Waimoo Comunicación©2007