SOBRE TERRA SAKRA | CONEIX-NOS | SERVEIS A ENTITATS/EMPRESES
Benvingut, divendres 19 d'octubre de 2018
 
Decideix la destinació.
Prepara la ruta.
Durant i després del viatge.
Si viatges a...
Més sobre:
   Qualitat turística.
   Turisme sostenible.
Les rutes més desconegudes.
A conèixer cultura.
A practicar turisme actiu.
A cuidar la teva salut.
A gaudir de la natura.
A conèixer les nostres col·laboracions. Novetat
A les noves tendències.
HOME / PREPARA LA RUTA
 
 


Si viatgem pel nostre compte hauríem fer una planificació realista respecte dels dies disponibles i dels llocs a visitar. Una mínima preparació és bona per evitar problemes causats per la improvisació.

Si viatgem amb agència de viatges és important triar aquelles que més s’adaptin al tipus de viatge que volem: turisme verd o esoterisme, turisme cultural, turisme rural, turisme solidari etc.

Terra Sakra el que si que us diria és que no us deixeu portar únicament pels preus i per les ofertes d’últim moment.

Quan contractem qualsevol servei de viatges per Internet anem amb compte amb la seguretat. Quan parlem de seguretat parlem normalment de la seguretat aèria, però també de la seguretat alhora de la compra per Internet, la seguretat de que realment estiguem pagant per un preu raonable, que no estiguem comprant de manera fraudulenta etc.

Per fer comparatives entre les diferents companyies aèries la pàgina web http:// www.airlinequality.com, és de consulta obligada per saber quines aerolínies han estat més valorades pels passatgers, en quins avions es serveixen els millors menús, quines han estat incloses en les llistes negres per manca de seguretat etc.

A partir d’aquí, ens cal no oblidar-nos de la documentació necessària: DNI, passaport i visat, carnets, valorar si ens interessa o es necessari fer-nos una assegurança de viatge, vacunació etc.

Per informar-nos sobre tràmits del visat, i requisits i altres recomanacions de viatges podem consultar la pàgina web del Ministerio de Asuntos Exteriores

Si hem de consultar els centres de vacunació al territori nacional podem consultar la Web del  Ministerio de Sanidad y Consumo español.

Per a documentar-se sobre la situació sanitària mundial (i vacunació exigida i/o recomanada) per països podeu consultar l’Organización Mundial de la Salud en castellà, on també es recomanen unes normes d’obligat compliment i d’altres de caràcter general: epidèmies, grip aviar, emergències, desastres naturals,etc.


   
CONTACTA | POLÍTICA DE PRIVADESA | CONDICIONS GENERALS

Terra Sakra, hacia un nuevo turismo. | www.terrasakra.es | info@terrasakra.es | T:93 436 76 89

Waimoo Comunicación©2007