SOBRE TERRA SAKRA | CONEIX-NOS | SERVEIS A ENTITATS/EMPRESES
Benvingut, dissabte 22 de setembre de 2018
 
Decideix la destinació.
Prepara la ruta.
Durant i després del viatge.
Si viatges a...
Més sobre:
   Qualitat turística.
   Turisme sostenible.
Les rutes més desconegudes.
A conèixer cultura.
A practicar turisme actiu.
A cuidar la teva salut.
A gaudir de la natura.
A conèixer les nostres col·laboracions. Novetat
A les noves tendències.
HOME / SI VIATGES A...
 

ÀFRICA

Terra Sakra ha seleccionat algunes idees, curiositats i aspectes pels que Àfrica ben mereix una visita.


Un país de contrastos
El Camerún és un país de contrastos: d’una banda la seva bellesa paisagística i natural , juntament amb la amabilitat de la seva gent, la cultura i la gastronomia fan d’aquest país un destí inolvidable per aquell que desitgi entrar en contacte amb el continent africà, però sense oblidar la seva pobresa.

Es pot veure el contrast entre les grans companyies que arrassen la selva i controlen la major part del negoci, però també aquella part de la selva gestionada per la població local: boscos comunitaris que garantitzen l’aprofitament sostenible mitjançant la tala selectiva.


El desert més gran del món
El Sahara és el desert més gran del món, amb 8 millions de Km2 i s’exten per una desena d’estats: el Marroc, Argèlia, Tunez, Libia, Egipte, Sudan, el Chad, Níger, Malí, Mauritània i el Sahara Occidental (administrat pel Marroc). Qualsevol excusa és bona per gaudir, almenys per una vegada d’aquest desert, això si es recomana evitar o prendre mesures a aquelles zones on existeix més perill de seguretat com Argèlia, Sudan, el Chad, Mauritània especialment.


Turisme just
A part de belleses com les ciutats de Ciudad del Cabo, Johannesburgo o el Parc Nacional Kruger,Sudàfrica és un dels pocs països que disposa d’una certificació de turisme just, impulsada per l’associació sense ànim de lucre Fair Trade in Tourism South Africa (FTTSA). Només per aquest motiu ben mereixeria una visita.


Turisme basat en les comunitats
Una bona oportunitat per conèixer grups étnics molt diversos que viuen en dificilíssim equilibri entre el passat i el segle XXI és viatjar a Namíbia, on fa més d’una década que el Ministeri de Medi Ambient i Turisme recolza a la “Comunidad Basada en els Programas para el Manejo de Recursos Naturales (CBNRM)”, que coopera amb els grups locals perquè participin en el sector turístic. Com a resultat han establert àrees comunals de conservació.


Molt més que secrets, ruïnes i temples faraònics
Egipte és molt més que ruïnes, és un dels destins més fascinants del món. Existeixen touroperadors que apliquen una sèrie de criteris de responsabilitat en els seus viatges i que per tant, recomanem. Algunes d’aquestes empreses són: Tour Egypt, Egypt Highligts o Discover Egypt.


Solidaritat amb luxe
Mozambique, una de les antigues colònies portugueses, forma part de l’anomenada Àfrica llatina. En els últims anys, el turisme s’ha convertit en un impulsor del desenvolupament, potenciant el seu territori com a Patrimoni de la Humanitat. A més, vol potenciar un turisme responsable amb algunes iniciatives com el Guludo Base Camp, un complexe construït sota uns criteris de sostenibilitat i política de turisme just.


L’autèntica sabana africana
El Parc Nacional de Serengueti, a Tanzània, és un lloc mític per gaudir de l’autèntica sabana africana. Grans concentracions d’hervíbors seguides de prop pels seus predadors recórren el Parc en un dels cicles migratoris més espectaculars del planeta.


CONTACTA | POLÍTICA DE PRIVADESA | CONDICIONS GENERALS

Terra Sakra, hacia un nuevo turismo. | www.terrasakra.es | info@terrasakra.es | T:93 436 76 89

Waimoo Comunicación©2007