SOBRE TERRA SAKRA | CONEIX-NOS | SERVEIS A ENTITATS/EMPRESES
Benvingut, dissabte 22 de setembre de 2018
 
Decideix la destinació.
Prepara la ruta.
Durant i després del viatge.
Si viatges a...
Més sobre:
   Qualitat turística.
   Turisme sostenible.
Les rutes més desconegudes.
A conèixer cultura.
A practicar turisme actiu.
A cuidar la teva salut.
A gaudir de la natura.
A conèixer les nostres col·laboracions. Novetat
A les noves tendències.
HOME / SI VIATGES A...
 

AMÈRICA

Terra Sakra ha seleccionat algunes idees, curiositats i aspectes pels que Amèrica ben mereix una visita.


Tierra de Fuego, alguna cosa que aportar al clima
Aquest és un arxipièlag muntanyós en el que finalitzen els Andes. És una regió poc poblada, freda, humida i brumosa, ocupada en gran part per boscos. La fauna terrestre es pobre i la marina mol rica (balenes, delfins, morses, foques...). Malgrat la seva fragilitat Tierra de Fuego té una màgia especial que ben mereix conèixer i entendre que s’ha de respectar.


Una població muticultural
A Cayenne, ciutat de la Guayana Francesa no només es troben edificis colonials, balcons plens de flors i mercats palpitants. També, compta amb una fantàstica gastronomia criolla i guyanesa i una població que s’enorgulleix de la seva barreja étnica: francesos, brasilenys, haitians, vietnamites, xinesos i els boni, única tribu endèmica de maroons de Surinam (descendents dels esclaus africans que es varen escapar). Es tracta sense dubte d’una de les capitals més encantadores de Sudamèrica.


Líder en protecció del Medi Ambient
Costa Rica, és considerat un líder en protecció del Medi Ambient. En el 2021 afrontarà el repte d’ésser el primer país del planeta amb emissions zero de carboni. Exigeix a la teva agència que t’informi de les accions que s’estan fent en matèria de sostenibilitat i del que pots fer tu com a turista/viatger.


Un viatge per conèixer la realitat agrícola
Nicaragua és un dels destins més atractius de Centreamèrica. Però la realitat de Nicaragua és molt més que boscos, llacs, volcans i illes. Es pot descobrir el país d’una manera diferent gràcies a la iniciativa de la Unión de Cooperativas Agropecuarias UCA Tierra y Agua, que permet compartir amb famílies la seva forma de vida i aprendre, per exemple, com es cultiva el café.


Un país que dóna suport a la teoria de l’evolució de Darwin
El Parc Nacional Galápagos, a Equador, no només atreu a científics i naturalistes de tot el món, sinó també a viatgers/turistes atrets per l’observació de la vida natural, que va ser en gran part base de la revolucionària teoria de Darwin.


Un parc pioner en quant a declaració de Parcs Nacionals
Yellewstone és un dels parcs pioners en el que es refereix a la declaració de Parcs Nacionals. És reserva de la biosfera i destaca per la riquesa faunística i la bellesa dels seus paisatges de praderies.


Uns arbres gegants
El Parc Nacional Sequoia i Kings Canyon, a Sierra Nevada, California, alberga els millors boscos d’aquesta espècie: la sequoia, l’arbre més gran del món.

CONTACTA | POLÍTICA DE PRIVADESA | CONDICIONS GENERALS

Terra Sakra, hacia un nuevo turismo. | www.terrasakra.es | info@terrasakra.es | T:93 436 76 89

Waimoo Comunicación©2007