SOBRE TERRA SAKRA | CONEIX-NOS | SERVEIS A ENTITATS/EMPRESES
Benvingut, dissabte 22 de setembre de 2018
 
Decideix la destinació.
Prepara la ruta.
Durant i després del viatge.
Si viatges a...
Més sobre:
   Qualitat turística.
   Turisme sostenible.
Les rutes més desconegudes.
A conèixer cultura.
A practicar turisme actiu.
A cuidar la teva salut.
A gaudir de la natura.
A conèixer les nostres col·laboracions. Novetat
A les noves tendències.
HOME / SI VIATGES A...
 

ÀSIA

Terra Sakra ha seleccionat algunes idees, curiositats i aspectes pels que Àsia ben mereix una visita.


Fusió entre l’est i l’oest
Hong Kong és una ciutat que representa la fusió entre l’est i l’oest, una ciutat plena de vida, poblada per gent de negocis, mercats, temples, edificis futuristes, tramvies de dos pisos i vaixells que creuen d’un costat a un altre. No existeix cap altre lloc igual en tot el Planeta.


Encreuada de cultures
Singapur és una ciutat-illa-país dotada amb les últimes tecnologies. Singapur, situada al sudest asiàtic és una encreuada a la que es pot trobar el millor de les comunitats índia, malasia i xinesa.


Capital d’orient
Tokio és una ciutat que ha renascut al més pur estil manga de les cendres de la seva economia i de la por als terratrèmols per retrobar-se amb les noves tecnologies. A Tokio, i arreu de Japó, ésser convidat a una casa japonesa tradicional suposa un gran honor. Accepta la proposta!


Una ciutat de premis nobel
Calcuta “la ciudad de la alegría” és la capital cultural de l’Índia i centre de vida bengalí. Cinc premis Nobel han sortit del país i van néixer a aquesta ciutat. Ja només per això, la ciutat de la pau ben mereix una visita.


Més enllà de les rutes turístiques
Tailandia és un dels destins més atractius d’Àsia i també més freqüentats. Sàpigues que hi ha alternatives per visitar Tailandia d’una forma original, en profunditat, com és el que proposa el Tour Operador Go Differently, que ofereix la possibilitat d’hospedar-se en famílies i visitar llocs desconeguts.


Zona d’alt risc
És important anar en compte amb els viatges que es realitzin al sudest asiàtic, que es considera en aquests moments una zona perillosa especialment després de l’atemptat a la illa de Bali al 2002. Es desaconsellen les visites a Indonèsia i a alguna zona de Sri Lanka.


Turisme cultural perillós
El Yemen i el Líbano, que ofereixen excel·lents oportunitats per gaudir del turisme cultural, tenen una amenaça directa contra els occidentals en forma de terrorisme i atacs indiscriminats.


Molt potencial turístic però poques intencions de mostrar-ho
Arabia Saudí no concedeix el visat amb facilitat i a més, una vegada allà s’han d’extremar exageradament les precaucions: a l’amenaça terrorista s’han de sumar la rigidesa de les costums saudies: les dones han de portar en públic una túnica talar de color negre i un vel; els homes no poden portar pantalons curts i sortir en públic amb una dona (excepte que existeixin llaços familiars); no es pot consumir alcohol; estan prohibides les manifestacions religioses no islàmiques i cintes de vídeo i els DVD són requisats als aeroports. N’hi han també altres limitacions pels no musulmans: com la prohibició absoluta per visitar les Ciutats Santes de la Meca i la Medina i la necessitat expressa d’autorització individual per visitar paratges naturals i monuments d’interès nacional.


CONTACTA | POLÍTICA DE PRIVADESA | CONDICIONS GENERALS

Terra Sakra, hacia un nuevo turismo. | www.terrasakra.es | info@terrasakra.es | T:93 436 76 89

Waimoo Comunicación©2007