SOBRE TERRA SAKRA | CONEIX-NOS | SERVEIS A ENTITATS/EMPRESES
Benvingut, dissabte 22 de setembre de 2018
 
Decideix la destinació.
Prepara la ruta.
Durant i després del viatge.
Si viatges a...
Més sobre:
   Qualitat turística.
   Turisme sostenible.
Les rutes més desconegudes.
A conèixer cultura.
A practicar turisme actiu.
A cuidar la teva salut.
A gaudir de la natura.
A conèixer les nostres col·laboracions. Novetat
A les noves tendències.
HOME / SI VIATGES A...
 

EUROPA

Terra Sakra ha seleccionat algunes idees, curiositats i aspectes pels que Europa ben mereix una visita.


No existeixen límits extrems.
A Holanda no existeixen problemes de races. A aquest país es viu i es deixa viure. Hi ha un lloc per a tots: pels sensibles amants dels tulipans i molins, pels rebels amb o sense causa, pels artistes i músics, pels que gaudeixen de la llibertat sexual.


Una ciutat amb el que tot el que es pot demanar
Lisboa és una ciutat que gairebé ho té tot: romàntica com París, divertida com Madrid, relaxada com a Roma i petita com per no resultar agobiant. Tot això, sense comptar que han sabut conservar un dels transports més apasionants per traslladar-se per la ciutat: el tramvia.


Una de les capitals més belles del món
Estocolm és una de les capitals més belles del món. Construïda sobre illes excepte el seu centre modern. Canals i parcs són un dels seus atractius, juntament amb la qualitat de la seva llum i la bellesa del seu paisatge compacte.


Motor econòmic de Rusia
Moscú, la ciutat més gran i habitada d’Europa, metròpolis cultural i indispensable obligada per aquell que estigui interessat en saber què ha succeït a l’est del vell continent des de la caiguda del comunisme.


Un poble hospitalari
Grècia, és un país de cultura i passat, és un país tradicional on mostrar respecte per les persones grans és un acte d’educació, on la gastronomia és essencial, un poble de caràcter i molt hospitalari on és habitual convidar als visitants a les cases particulars.


Entre orient i occident
Estambul és la única ciutat situada entre dos continents i separada pel riu Bósforo els seus dos costats: el districte europeu i el districte asiàtic.


Una estranya barreja
Reikiavik, la capital d’Islàndia i la capital d’Europa més situada al nord, és una estranya barreja entre l’amor per la cultura, la modernitat, consciència mediambiental i la creença en elfos.


ESPANYA

El poble espanyol és un poble on el sentit de l’honor i l’orgull són les característiques més importants del caràcter espanyol. Es caracterítza en gran part per combinar una diversitat de paisatges i cultures en un espai tradicional i al mateix temps dinàmic i amb visió de futur com és Espanya, que sap gaudir de la vida i que val la pena recórrer.


Un poble peculiar
El poble català és un poble peculiar per qui que sempre ha estat molt important poder-se entendre. Quan una cosa els hi desperta interès, no entenen o no veuen plou clara o simplement no els hi agrada utilitzen la següent expressió: parlem-ne i inviten al diàleg. Potser, darrera del seu caràcter es troba l’influència de la seva situació geogràfica, terra oberta al Mediterrani, a Europa i a la resta de l’Estat espanyol.


Galícia, molt més a oferir
Les Terras do Miño són un espai tradicional, natural i humà i estan situades en l’extrem noroccidental de la Península Ibèrica, a Lugo. Van ser declarades Reserva de la Biosfera al 2002. És una de les reserves més grans del territori espanyol i constitueixen un espai tradicional, natural i humà d’alt valor ecològic i cultural, amb sistemes de cultiu associats als marges del riu (terrasses fluvials).

CONTACTA | POLÍTICA DE PRIVADESA | CONDICIONS GENERALS

Terra Sakra, hacia un nuevo turismo. | www.terrasakra.es | info@terrasakra.es | T:93 436 76 89

Waimoo Comunicación©2007