SOBRE TERRA SAKRA | CONEIX-NOS | SERVEIS A ENTITATS/EMPRESES
Benvingut, dissabte 22 de setembre de 2018
 
Decideix la destinació.
Prepara la ruta.
Durant i després del viatge.
Si viatges a...
Més sobre:
   Qualitat turística.
   Turisme sostenible.
Les rutes més desconegudes.
A conèixer cultura.
A practicar turisme actiu.
A cuidar la teva salut.
A gaudir de la natura.
A conèixer les nostres col·laboracions. Novetat
A les noves tendències.
HOME / SI VIATGES A...
 

OCEANIA

Terra Sakra ha seleccionat algunes idees, curiositats i aspectes pels que Oceania ben mereix una visita.


Un país on les formes de viure indígenes estan integrades
Austràlia, és un país fascinant que presenta contrastos en els seus paisatges, en la seva gent i on encara es pot conèixer la cultura i la formes de vida indígenes integrades amb la cultura occidental.


Un animal encantador
En els boscos humits d’eucaliptus del Parc Nacional de Ku-Ringai Chase, a Austràlia, viuen alguns animals mítics de la fauna australiana, com el Koala i l’ornitorinc.


Un poble aventurer i obert
Nova Zelanda és una barreja de les cultures maorí, polinèsia, asiàtica i europea. Els habitants de Nova Zelanda o kiwis són coneguts per la seva simpatia, el seu caràcter obert, l’amor i l’aventura, la seva ingenuïtat i l’actitud positiva.


Una ciutat cosmopolita, vibrant i colorida
La ciutat més gran, antiga i poblada d’Austràlia: Sydney, compta amb impressionants i elegants monuments com el Sydney Opera House i el Sydney Harbour Bridge entre d’altres estructures arquitectòniques de les més luxoses i elegants del món.


Una de les cultures millor conservades
Vanuatu és un arxpièlag d’un promig d’unes 80 illes, ubicat a 2.250Km de les costes australianes. No només es poden realitzar passeigs exòtics per la selva, veure arrecifes plens de peixos i corals sinó també gaudir d’una de les cultures més pures i conservades del món. És important preguntar sempre quines són les normes de protecció del coral per no fer malvé un dels tresors del nostre planeta.


Vida salvatge, manglars, cocodrils, selves i cascades
Al Parc Nacional de Kakadú, ubicat a 250Km a l’est de Darwin, la capital de Northern Territory, es desplega aquest meravellós mostrari de la natura.: vida salvatge, manglars, cocodrils, selves i cascades.


On la natura es fon amb una cultura milenària encara viva
Isla de Pascua o Rapa Nui és un dels pocs llocs del món on existeix una cultura viva, declarada per decret suprem el 23 de juliol de 1935 Monument Històric i en 1995 Parc Nacional Rapa Nui, incorporat a la llista de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.


CONTACTA | POLÍTICA DE PRIVADESA | CONDICIONS GENERALS

Terra Sakra, hacia un nuevo turismo. | www.terrasakra.es | info@terrasakra.es | T:93 436 76 89

Waimoo Comunicación©2007