SOBRE TERRA SAKRA | CONEIX-NOS | SERVEIS A ENTITATS/EMPRESES
Benvingut, divendres 19 d'octubre de 2018
 
Decideix la destinació.
Prepara la ruta.
Durant i després del viatge.
Si viatges a...
Més sobre:
   Qualitat turística.
   Turisme sostenible.
Les rutes més desconegudes.
A conèixer cultura.
A practicar turisme actiu.
A cuidar la teva salut.
A gaudir de la natura.
A cončixer les nostres col·laboracions. Novetat
A les noves tendències.
HOME / SOBRE TERRA SAKRA
 
 


Terra Sakra, hacia un nuevo turismo és un portal de sensibilització, de consultoria i informació sobre viatges i turisme, especialitzat en turisme i desenvolupament sostenible, seguretat i qualitat turística.

No és una agència de viatges sinó una plataforma d’assessorament per a turistes, viatgers i per a empreses i entitats del sector turístic, cultural, de l’oci i el temps lliure.

Volem precisament potenciar aquest nou turisme basat en un respecte profund a la Terra. Mitjançant les nostres recomanacions, la nostra informació i les nostres propostes volem transmetre el respecte per a la natura, la diversitat cultural i la seva relació amb els orígens del viatge: el descobriment, l’exploració, la passió per conèixer i aprendre.

Venim del sector de les finances i turístic: de la intermediació, la consultoria i la promoció turística, comptem amb una formació sòlida en la sostenibilitat aplicada al turisme. Estem convençuts que el futur del turisme passa per un consum més responsable i sostenible, per això, creiem que hem de continuar treballant i innovant.

Anna Rodriguez Riocabo
Directora General

 

 
CONTACTA | POLÍTICA DE PRIVADESA | CONDICIONS GENERALS

Terra Sakra, hacia un nuevo turismo. | www.terrasakra.es | info@terrasakra.es | T:93 436 76 89

Waimoo Comunicación©2007